Ten temat zawiera 27 odpowiedzi, ma $s, i został ostatnio zaktualizowany przez Con 2 tygodnie, 2 dni temu.
- AutorWpisy
BasiaWitam, tydzień temu mój syn miał wypadek samochodowy. Wina leży po stronie kierowcy tira, który ścinał zakręt i uderzył naczepą w samochód, którym jechał mój syn. Syn trafił do szpitala co mogę zrobić? Jak walczyć o odszkodowanie? Proszę o pomoc. Basia
BrołMoja sytuacja jest taka sama. MIałem wypadke na rowerze i udeerzyl we mnie kierowca. W warszawie. dali mi 470 zł. chce wiecej. zapłace nawet 15% prosze o kontakt!!
Med-Legal.pl@Broł Zachęcamy do zostawienia zgłoszenia. Prosimy o Państwa numer telefonu i adres e-mail odpowiemy natychmiast. Zespół Odszkodowań Med-Legal.pl 516706075 lub kontakt@med-legal.pl
CurtisvomJeśli chodzi o odzyskanie odszkodowania komunikacyjnego w wypadku samochodowym moge polecić jedną z lepszych kancelarii. Dla mojego 5 letniego dziecka udało się wywalczyć aż 50 000 zł za złamanie ręki i przegordy nosowej. Jesli ktos potrzebuje informacji zapraszam do kontaktu.
ArnoldadazyWitam, jakiś czas temu miałem wypadek samochodowy. Nie bylem sprawcą wypadku ale kierowca, który uderzył w mój samochód uciekł z miejsca wypadku, co mogę zrobić? Czy dostanę odszkodowanie?
DaviddorWitam, również poszukuję informacji dotyczących odszkodowania za wypadek komunikacyjny jako pieszy. Zostałem potrącony przez samochód i utraciłem 4 zęby oraz miałem złamaną szczękę. Ktoś może mi pomóc?
DanielMumPoszukuję pomocy profesjonalistów w sprawie odszkodowania komunikacyjnego. Przeczytałem ten artykuł: http://med-legal.pl/centrum-odszkodowan-med-legal/ i w zasadzie myślę że możecie mi pomóc. Jak się skontaktować?
WaltercitWitam. Jestem z Białegostoku, poszukuję pomocy w uzyskaniu odszkodowania za wypadek samochodowy gdzie byłem poszkodowany jako pasażer, co możecie mi polecić? Dostałem 4 tysiące a miałem złamaną rekę 2 żebra i do tej pory mam bóle kręgosłupa.
TerryruipsPodłączam się do tematu. W jakich godzinach i w jakie dni pracujecie?
SherryJaki jest czas na zgłoszenie się po odszkodowanie do PZU jak miałem wypadek samochodowy? Czy należy się coś moim dzieciom, które jechały razem ze mną?
Dustinajak ogłosić odszkodowanie za wypadek śmiertelny męża który został zabity przez samochód?
WayneCzy zajmuje się ktoś pomocą w uzyskaniu odszkodowania za wypadek w Austrii?
GuestCzy zajmujecie się pomocą w uzyskaniu odszkodowania za wypadek w Belgii?
CurtJak poradzić sobie z uzyskaniem odszkodowania za potrącenie na pasach. Mam złamaną nogę i uszkodzone kręgi szyjne. A ubezpieczyciel nie chce wypłacić ani grosza!!!
DebraIle mogę uzyskać za złamanie nogi, dwóch żeber i utratę 4 zębów podczas wypadku?
acykusW jaki sposób starać się o odszkodowanie za wypadek samochodowy za granicą? Zostałam potrącona w Holandii i nie wiem co teraz mam zrobić. Korzystam z karty EKUZ.
ApokoPolecam pomoc Med-Legal w zakresie odzyskiwania odszkodowań samochodowych! Nam udało się uzyskać 7 tys. zł z pomocą Med-Legal aż 22 tys. zadośćuczynienia. Z całego serca dziękujemy.
hrmet09ewitam, sam zgłosiłem szkodę na pojeździe, ale nie wiem jak to wyglada z zadośćuczynieniem z oc sprawcy wypadku. Prosze o pomoc.
GuestWitam, poszukuję pomocy w odszkodowaniu komunikacyjnym, ile państwo pobieracie za sprawę?
MieczysławWitam, poszukuję pomocy w znalezieniu najlepszego ubezpieczyciela na życie? czytałem dużo opinii o PZU, ale raczej nie są za pozytywne. Co możecie polecić?
TadekMiałem wypadek komunikacyjny dnia 08.02.2018r. skręcenie kręgosłupa szyjnego i stłuczenia. Ile można za to uzyskać odszkodowania?
AlbertPomagam w zakresie uzyskiwania roszczeń z tytułu zdarzeń w wypadkach drogowych. Zapraszam do kontaktu. Odszkodowania powypadkowe.
EldoradoProszę o pomoc w uzyskaniu odszkodowania za uszkodzony samochód. Stał prawidłowo zaparkowany wzdłuż ulicy, ktoś obtarł cały lewy bok i zbiegł z miejsca zdarzenia. Co mogę zrobić?
GlaukProszę o pomoc w uzyskaniu zadośćuczynienia za śmierć osoby bliskiej potraconej przez samochód. Niestety biegli orzekli, że ta osoba była pijana i zawiniła wypadkowi.
yayaSzukam pomoc w uzyskaniu odszkodowania za szkodę na osobie w wypadku drogowym.
WitekSzukam pomocy w uzyskaniu odszkodowania po wypadku samochodowym. Proszę o kontakt.
KarenditPomagam w uzyskaniu odszkodowań za wypadki drogowe, w szczególności potrącenia. Potrzebujesz taniej pomocy? Zadzwoń: 575 210 480.
ConOdszkodowanie za udział w kolizji drogowej z sarną.
- AutorWpisy